Wieprzowina

TUSZE
Półtusze wieprzowe klasy E,U
Półtusze wieprzowe klasy E,U
Łopatka wieprzowa 4D
Szynka wieprzowa 4D
Karczek wieprzowy
Schab wieprzowy, b/k, bez warkoczy
Polędwiczka wp

MIĘSA DROBNE
Trimming wieprzowy 80/20
Trimming wieprzowy 70/30
Trimming wieprzowy 60/40
Trimming wieprzowy 50/50
Mięso wieprzowe krwawe
Tłuszcz twardy wieprzowy
Słonina wieprzowa
Tłuszcz miękki wieprzowy
Podgardle wieprzowe, b/s
Podgardle wieprzowe, z/s
Skóra wieprzowa

BOCZKI
Boczek wieprzowy, klasa B, cięcie szerokie, z/k, z/s
Boczek wieprzowy, klasa B cięcie wąski, z/k, z/s
Boczek wieprzowy, klasa B cięcie wąski, z/k, z/s
Boczek wieprzowy, klasa A, cięcie szerokie, z/k, z/s
Boczek wieprzowy, klasa A, waskie, z/k, z/s
Boczek wieprzowy, klasa A, cięcie szerokie,b/k, b/s
Boczek wieprzowy deli
Głowy wieprzowe, jumbo
Maski wp z/s
Maski wp b/s
Kości karkowe wp
Kości schabowe wp
Kości z boczku wp
Noski wieprzowe
Ogony wieprzowe z kością
Uszy wieprzowe
Ozory wieprzowe

NOGI
Nogi wieprzowe tylne długocięte
Nogi wieprzowe tylne krótkociete
Nogi wieprzowe przednie
Nogi wp kl B
Żoładek wp cięcie kieszeń
Żołądek wp cięcie motyl
Wątroba wieprzowa
Serca wieprzowe
Nerki wieprzowe
Płuca wieprzowe – płaty
Mózgi wp

MACIORA
Półtusze z macior chłodzone
Półtusze z macior mrozone
Szynka z macior 4D
Schan z macior b/k
Karczek z macior